![]() |
|
|||||||
| Χορός και μουσική Ποιά μουσική μας αρέσει; Εδώ προτείνουμε και ψηφίζουμε τα αγαπημένα μας τραγούδια |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
|
Σίγουρα όταν ακούτε ένα συγκεκριμένο τραγούδι για το οποίο απλά τρελαίνεστε, θέλετε να σηκωθείτε και να χορέψετε.Ας πούμε, εγώ, όταν ακούω το “La Paga” θέλω να σηκωθώ και να χορέψω salsa, με το “Ι Like That” ή το “Represent Cuba” cha cha, με το “Ain’t No Sunshine” rumba και με το “Musica Brutal” ή το “Libertango” αργεντίνικο τάνγκο.
Εσάς ποιο τραγούδι είναι αυτό που απογειώνει το δικό σας χορό και γουστάρετε πολύ να χορεύετε; |
|
|
||||
|
||||
|
"La Vida Es Un Carnaval" και ξερό ψωμί!!! :cool:
|
|
|
||||
|
||||
|
Ε καλά εγώ δεν τρελαίνομαι γι'αυτό το τραγούδι γιατί μου ξυπνάει κακές αναμνήσεις...:rolleyes:
|
|
|
||||
|
||||
|
Ποιο τραγούδι μπορεί να φέρνει κακές αναμνήσεις όταν σε προκαλεί να χορεύεις; :)
Υποστηρίζω το "Underneath Your Clothes" της Shakira! |
|
|
||||
|
||||
|
Ααα εμένα το Underneath your clothes μ'αρέσει πάρα πολύ.Τέλεια μουσική.
|
|
|
|||
|
|||
|
Tα αγαπημένα μου τραγούδια μέχρι στιγμής είναι το Beggin' και το La vida Es Un Carnaval.
|
|
|
||||
|
||||
|
Θα συμφωνήσω μαζί σου Silvie, είναι ό,τι πρέπει για χορό μέχρι τελικής πτώσεως! ;)
|
|
|
||||
|
||||
|
No hay que llorar, que la vida es un carnaval!!!
Δεν πρέπει να κλαις, γιατί η ζωή είναι ένα καρναβάλι! ;) |
|
|
||||
|
||||
|
"Πάμε Χαβάη" χόρευα τις προάλλες και έπαθα λουμπάγκο. Σημαίνει κάτι, γιατρέ μου; (Μάλλον είναι προμήνυμα για να πάω αλλού για διακοπές!:p)
|
|
|
||||
|
||||
|
To 4 minutes της Μαντόνα είναι τέλειο.Όσο περισσότερο το ακούω τόσο περισσότερο μου αρέσει...:)
|
|
|
||||
|
||||
|
ΆΚουσα το "Feel The Rush" από Shaggy και μ' έχει τρελάνει!
Σ' ανεβάζουν τέτοιοι ρυθμοί! :) |
|
|
||||
|
||||
|
Έμενα μου αρέσουν πολύ τα latin κομματάκια που παίζουν σε latin bars.....Είναι κορυφαία!!!!!
|
|
|
||||
|
||||
|
Τώρα τελευταία τη βρίσκω με Afro-cuban κομματάκια! Ταιριάζουν με το καλοκαίρι, τι να πω;
|
|
|
|||
|
|||
|
Μια καινούρια εκτέλεση άκουσα του "Black Betty" και γούσταρα άγρια!
|
|
|
||||
|
||||
|
Με τρομάζεις......:blink::blink::blink:
|
|
|
||||
|
||||
|
εμενα το Ten Paciencia και το Aventurero της Thalia
|
|
|
||||
|
||||
|
Θα σας πάω λίγο πίσω με το "California love" των "2pac"
Δείτε και το τρελοβίντεο με την τρελοεισαγωγή. |
|
|
|||
|
|||
|
νομιζω οτι το el corazon ειναι τελεια rumba!!!
|
|
|
||||
|
||||
|
Μμμμ όντως.Γενικά πολύ ωραίο τραγουδάκι...το ακούς και ηρεμείς.Ιδανικό για.....yoga!
|
|
|
||||
|
||||
|
Τελευταία έχω πάθει κόλλημα...
Δεν είναι καλοκαιρινό, δεν είναι χαρούμενο, αλλά σε κάνει να κολλάς... Dancing - Elisa |
|
|
||||
|
||||
|
Είναι τέλειο τραγουδι!Πολύ τρυφερό!!!Νομίζω ότι το είχαν χορέψει και στο SYTYCD αν δεν κάνω λάθος.
|
|
|
||||
|
||||
|
Το είχαν χορέψει στο So You Think You Can Dance των Η.Π.Α.
Εξαίσια χορογραφία σύγχρονου, σε αγγίζει τρελά...! |
|
|
||||
|
||||
|
Ωραίο να έχεις και μια εικόνα χορού όταν ακούς ένα όμορφο και μελωδικό τραγούδι...
|
|
|
||||
|
||||
|
Εμένα με τρελαίνει το ain't no sunshine για rumba, το la bomba για samba και τα part time lover και candyman για jive.Μιλάμε με το που τα ακούω πετάγομαι όρθια!!!!!Δεν αναφέρομαι σε cha cha cha γιατι ξεσηκώνομαι σχεδόν με όλα
|
|
|
||||
|
||||
|
τελευταία έχω τα εξής κολλήματα ''when I grow old'' για cha cha ''rompe'' και ''hasta cuando'' για samba (προτιμώ τα reggeaton) ''see the day'' για waltz ''historia de amor'' για bachata και ''cuando pienso en ti'' και το all time classic ''wish on a star'' για rumba!!αυτά τα λίγα!!!!!!!
|
|
|
||||
|
||||
|
τι είναι το all time classic?
|
|
|
||||
|
||||
|
[quote=Bilikoula;970]τι είναι το all time classic?
[/quoteτο all time classic είναι χαρακτηρισμός για το wish on a star επειδή το θεωρώ κλασσική rumba με καθαρό ρυθμό και ήταν η 1η rumba που χόρεψα ολόσωστα όταν ξεκίνησα χορό και γι αυτό είμαι συναισθηματικά δεμένη με το κομμάτι αυτό! |
|
|
|||
|
|||
|
Μιλάς για το τραγούδι "Wish upon a star" ή το λένε "Wish on a star" (που μάλλον δεν το γνωρίζω). Αν μιλάς για το δεύτερο, μήπως θυμάσαι και τον καλλιτέχνη; Ευχαριστώ!
|
|
|
||||
|
||||
|
Dance Lover, το κομμάτι λέγεται "Wishing on a star" και το original το τραγουδά η Rose Royce, ενώ έχει βγει και μια πρόσφατη διασκευή (αρκετά καλή θα έλεγα) από την Beyonce. Φαντάζομαι ότι αυτό εννοεί ο/η crazy dancer, γιατί είναι όντως μια πολύ ωραία rumba...
|
|
|
||||
|
||||
|
Όντως,πολύ ωραίο τραγούδι!Συμφώνω απολύτως....Να το βάλουμε και στα dance hits!!!!!
|
![]() |
| Bookmarks |
| Tags |
| dance hits, τραγούδια χορού |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
|
|
| Εργαλεία Θεμάτων | |
| Τρόποι εμφάνισης | |
|
|