![]() |
|
|||||||
| Μ' αρέσει να χορεύω Θέματα που αφορούν όλους τους χορούς |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
|
29 Απριλίου γιορτάζουμε την Παγκόσμια Ημέρα Χορού.
Ας τη γιορτάσουμε κι εμείς με το δικό μας πρωτότυπο ηλεκτρονικό τρόπο! Άφησε το δικό σου μήνυμα για το χορό, όπως εσύ το αισθάνεσαι... ;) |
|
|
||||
|
||||
|
Όπως λέει και η φράση που έχω επιλέξει να βρίσκεται κάτω από τις απαντήσεις μου :"Γουστάρω να χορεύω,γουστάρω να χορεύω,γουστάρεις???...Δώσε???"
|
|
|
||||
|
||||
|
Δώσε ρυθμό στη ζωή σου και ζωή στην κίνησή σου!
|
|
|
||||
|
||||
|
Άσε την ενέργειά σου ελεύθερη και να είσαι σίγουρος ότι θα χορέψεις όπως πρέπει!
|
|
|
||||
|
||||
|
Ο χορός είναι χαρά, απόλαυση δημιουργία. Μα πάνω από όλα είναι απελευθέρωση.
|
|
|
||||
|
||||
|
Ο χορός είναι αυτός που μιλά
στο σώμα, στην ψυχή και στην καρδιά ο χορός είναι αυτός που φωτίζει δίνει σύνθημα και το παιχνίδι αρχίζει συναντιούνται οι ματιές οι φωνές μπερδεύονται τα σώματα και οι αναπνοές. Ο χορός θα με κάνει άλλη μια φορά να πω την πιο ωραία λέξη που τρελαίνει το μυαλό: Γιό. |
|
|
|||
|
|||
|
Μ***κα, γράφεις μιλάμε! :cool:
|
|
|
|||
|
|||
|
Το προηγούμενο δεν ήταν μήνυμα για το χορό, sorry, ήταν για τον bro Hip-HopeR.
Αυτό όμως είναι: Ποτέ μη χορεύεις μόνος. Όσο πιο πολλοί τόσο πιο καλά! |
|
|
||||
|
||||
|
Αποθέωση τα μηνυματάκια! ;)
|
|
|
||||
|
||||
|
Θα αφήσω κι εγώ μια χορευτική μαντινάδα:
Όταν χορεύεις μην ξεχνάς τον κόσμο όλο μπροστά σου σαν το κρασί να τον μεθάς με τα κουνήματά σου! Έεετσι έτσι... :D |
|
|
|||
|
|||
|
Χορός είναι η απελευθέρωση των συναισθημάτων και είναι για όλους και γι'αυτούς που μπορούν και γι'αυτούς που δεν θέλουν να μπορούν.
|
|
|
||||
|
||||
|
Ωραίο το τελευταίο το μηνυματάκι, αλλά μια ερώτηση έχω:
Αν δε θέλεις πώς απελευθερώνεται το συναίσθημα; Από δική μου εμπειρία, όποτε έχω άγχος ή δε θέλω, ο χορός δε μου βγαίνει με τίποτα! |
|
|
|||
|
|||
|
Προς Salsa Girl: Όταν έχεις άγχος ή δε θέλεις, απλά κούνα το πόδι ή το κεφάλι στο ρυθμό. Σιγομουρμούρισε το ρυθμό και κλείσε τα μάτια. Φαντάσου μια εικόνα που θα 'θελες να ζήσεις και πάρε βαθιές αναπνοές. Διαρκεί λίγα λεπτά αυτή η διαδικασία, αλλά σε χαλαρώνει αρκετά. Ίσως καταφέρεις να χαλαρώσεις τόσο, ώστε να καταφέρεις να αφεθείς στο χορό! ;)
|
|
|
|||
|
|||
|
Και το δικό μου μήνυμα χορού:
Ο χορός και το φλερτ έχουν ένα κοινό: σε αναζωογονούν και σε φέρνουν στην εγρήγορση που χρειάζεσαι για να ζήσεις στο φουλ! |
|
|
|||
|
|||
|
Υπάρχουν χοροί και χοροί. Ο δικός μου δεν είναι ούτε τέχνη, ούτε έκφραση. Μια ευκαιρία είναι απλά... to know us better!:cool:
|
|
|
|||
|
|||
|
βαλε καποιο τραγουδι που σου αρεσει...
κλεισε τα ματια... αφησε την μουσικη που εχεις επιλεξει να μπει στο σωμα σου.. και κανε την ρυθμο.. ολα τα αλλα αστα στο κορμι και στα ποδια σου.. το αποτελεσμα θα ειναι πολυ θετικο, και πανω απο ολα θα νοιωσεις πολυ καλητερα!!!! |
|
|
|||
|
|||
|
χορεψε για σενα..σαν να μην σε κοιταει κανεις!!!
|
|
|
|||
|
|||
|
Ο χορός είναι ζωή!!!!!!!!Είναι η ζωή μου!!!!:)
|
|
|
||||
|
||||
|
1.τα πάντα στο σύμπαν έχουν ρυθμό.σταμάτα και άκου!
2.ο χορός είναι ο χτύπος της καρδιάς η αναπνοή.είναι ο ρυθμός της ζωής σου.είναι η έκφραση του χρόνου σε μία κίνηση,η ευτυχία, η θλίψη, η χαρά, η ζήλεια. 3.το να χορεύεις είναι να βγαίνεις έξω από τον εαυτό σου μεγαλύτερος πιο δυνατός πιο όμορφος.αυτό είναι η πραγματική δύναμη,είναι η νίκη στην αιωνιότητα και είναι δικιά σου για πάντα. 4.κανείς δεν νοιάζεται αν μπορείς να χορέψεις καλά.απλά σήκω και χόρεψε.οι μεγάλοι χορευτές δεν είναι μεγάλοι εξαιτίας της τεχνικής τους.είναι μεγάλοι εξαιτίας του πάθους τους. |
|
|
||||
|
||||
|
Νομίζω ότι η σχολή που πηγαίνεις σου έχει δώσει καλά ερεθίσματα!!!!!!Αλήθεια που είναι να πάω και εγώ?????
|
|
|
||||
|
||||
|
Επ, διαφήμιση δεν κάνουμε, δεν είπαμε;
Μπορείτε να τα πείτε και με προσωπικό μήνυμα! :blush: |
|
|
||||
|
||||
|
όντως μου έχει δώσει πολύ καλά ερεθίσματα!!!αν θες να σου πώ στείλε μου μήνυμα!
|
|
|
||||
|
||||
|
Ναι,αμέ πολύ θα ήθελα.Έχω ψιλοαπογοητευτεί από τις σχολές και μου άρεσαν αυτά που έγραψες!!!!!
|
|
|
|||
|
|||
|
Μάλλον δεν έχεις ψάξει καλά γιατί εγώ πηγαίνω σε μία άψογη σχολή!!!!!
|
|
|
||||
|
||||
|
μπορείς να μου στείλεις σε μήνυμα το όνομα της σχολής σου?(αν δεν έχεις προβλημα)
|
|
|
||||
|
||||
|
Κι επειδή βγήκαμε τελείως εκτός θέματος...
Επανέρχομαι! Ο χορός είναι σαν κινούμενο έργο τέχνης, γι' αυτό η κίνηση του σώματος θέλει έμπνευση και όχι προσπάθεια. |
|
|
|||
|
|||
|
Ο χορός,συγκεκριμένα οι κινήσεις του σώματος εκφράζουν αυτά που δεν μπορείς να εκράσεις με τα λόγια.....
|
|
|
|||
|
|||
|
Χορέ Θυμίσου Είμαστε μαζί σου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
||||
|
||||
|
Καλά, bestdancer, έγραψεεεεεςςςς λέμεεεεε!!!!! :biggrin:
|
|
|
|||
|
|||
|
:biggrin::biggrin::biggrin:
Eυχαριστώ,ευχαριστώ και πάλι ευχαριστώ!!!! |
![]() |
| Bookmarks |
| Tags |
| μήνυμα χορού, παγκόσμια ημέρα χορού, χορός |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
|
|
| Εργαλεία Θεμάτων | |
| Τρόποι εμφάνισης | |
|
|