![]() |
|
|||||||
| Dance Media Ταινίες, tv shows, βιβλία, περιοδικά που έχουν σχέση με τον χορό |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
|
Κάθε Κυριακή κάθομαι στην TV
Mega βάζω και την κάνω αραχτή Δεν θέλω τον Βρασίδα' έχει πολλά μαλλιά ούτε και το μοντέλο, την Βίκη την Καγιά. Αυτόν που θέλω το show να κερδίσει είναι αυτός που όλος κόσμος πρέπει να ψηφίσει: Το λέω ανοιχτά εγώ ψηφίζω Ρέβο γιατί με κάνει πιο πολύ να θέλω να χορεύω. Γιο Ρέβο, γιο. |
|
|
||||
|
||||
|
Δυστυχώς ή ευτυχώς έφυγε ο Ρέβο...
Μείναμε με τους επαγγελματίες. Βασικά, προτιμούσα Denise και Ροδούλα, φύγαν κι αυτές, ε, προτιμώ Ιγκόρ και τις δυο δίδυμες, αλλά πιστεύω ότι τελικά θα κερδίσει ο Ανδρέας. Πληρεί τις προϋποθέσεις, πώς να το κάνουμε. |
|
|
||||
|
||||
|
Τρέλα ο Αντρέας αλλά και ο Ιγκόρ!!!:D
|
|
|
||||
|
||||
|
Τρέλα το μανάρι μου χθες, τρέλα!
Για τον Ανδρέα μιλάω φυσικά!!! Οι ξενέρωτοι τον έδιωξαν, τι ανέραστοι!
|
|
|
||||
|
||||
|
Ναι...οι ξενέρωτοι...με μέσο ήταν ο Αντρέας μέσα....το διάβασα σε ένα αρθρο που είχε δημοσιευτεί στο διαδίκτυο....
|
|
|
|||
|
|||
|
Η ζωη ειναι η καλυτερη για μενα..
|
|
|
||||
|
||||
|
Και ναι και όχι...ότι και να χορέψει έχει ένα συγκεκριμένο στυλ που μερικές φορές δεν ταιριάζει στο είδος που χορεύει...
|
|
|
|||
|
|||
|
Η Ζωή για μένα είναι φανταστική, επειδή ό,τι έχει να πει το λέει χορεύοντας.
Το σώμα της το κάνει ό,τι θέλει. Είναι αέρινη, δυναμική και... δεν το παρακάνει με τις εκφράσεις του προσώπου της. Αξίζει το ότι βρίσκεται ανάμεσα στους τέσσερις καλύτερους χορευτές του "So you think you can dance"... Δεν θα με εκπλήξει αν πάρει το βραβείο... |
|
|
||||
|
||||
|
Παιδιάαα τι θυμάστε τη Φένια κ την Έλενα εγώ δν το έβλεπα κ χθες πέτυχα κάτι βιντεάκια τους σύγχρονο κ πορώθηκα ιδού http://www.youtube.com/watch?v=4cMto...eature=related
|
|
|
||||
|
||||
|
Είναι δυνατόν να μη θυμόμαστε την Έλενα και τη Φένια! Εμένα ήταν οι αγαπημένες μου από το δεύτερο και χάρηκα πολύ που κέρδισαν!
|
|
|
||||
|
||||
|
A ναι αυτές κέρδισαν κιόλας?ποπο...έχει κ σχολή η μαμά τους...Κ γω θελωωωω!!!
|
|
|
||||
|
||||
|
NAI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!
|
![]() |
| Bookmarks |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
|
|
| Εργαλεία Θεμάτων | |
| Τρόποι εμφάνισης | |
|
|