Χορός - Dance Forum  

Επιστροφή   Χορός - Dance Forum > Χορός για όλους > Σκέψεις για τον χορό

Εμφάνιση των αποτελεσμάτων της ψηφοφορίας: Ο χορός είναι άθλημα;
Ναι, φυσικά. 1 11,11%
Όχι, είναι τέχνη. 1 11,11%
Όχι, είναι απλά έκφραση. 4 44,44%
Θα μπορούσε. 3 33,33%
Ψήφισαν: 9. Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου

Απάντηση στο θέμα

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιά 01-07-08, 00:02
Το avatar του χρήστη Petran
Petran Ο χρήστης Petran δεν είναι συνδεδεμένος
Dancenews Team

Εγγραφη: 01-04-2008
Προεπιλογή Χορός και Ολυμπιακοί Αγώνες

Υπάρχουν πολλοί που υποστηρίζουν ότι ο χορός εκτός από ψυχαγωγική είναι και αθλητική δραστηριότητα. Καθώς περνούν τα χρόνια, ο χορός ως αθλητισμός αποκτά όλο και περισσότερους υποστηρικτές.
Οργανώνονται αρκετοί διαγωνισμοί με πολλές συμμετοχές.

Το σκεπτικό είναι απλό:
1. ο χορός είναι και άθλημα στο οποίο (μπορούν να) υπάρχουν
- κανόνες
- κριτές
- διαγωνιζόμενοι
- κινησιολόγια
- βαθμολογίες

2. ο χορός είναι μια παγκόσμια γλώσσα και έχει οικουμενικό χαρακτήρα

3. υπάρχουν χιλιάδες σχολές χορού στον κόσμο που μπορούν να "παράγουν" χορευτές-αθλητές

4. Διαγωνιστικά show στην τηλεόραση έχουν ξεφύγει από τα εθνικά πλαίσια. - - στην Ελλάδα ήρθε πρόσφατα το "Baby dance" από την Αγγλία
- το "so you think you can dance" έκλεισε τον δεύτερό του κύκλο στην Ελλάδα. Στο εξωτερικό έχει κατακτήσει την Αμερική, την Αυστραλία, το Βέλγιο (κ.α.) και έχει ξεπεράσει ακόμα και τους εφτά κύκλους!
- η πιο διάσημη διαγωνιστική υπερπαραγωγή στον κόσμο -που δεν έχει έρθει ακόμα στην Ελλάδα-, είναι το "dancing with the stars". Έχει κατακτήσει Ευρώπη, Αυστραλία, Ασία, Αμερική και Αφρική με εκατομμύρια τηλεθεατές.

Φυσικά, οι χοροί είναι χιλιάδες -και αυτοί που θα μπορούσαν να μπούν στους Ολυμπιακούς Αγώνες είναι δεκάδες.

Πολλοί υποστηρίζουν ότι το Ballroom είναι πιο κοντά στα Ολυμπιακά πρότυπα, λόγω του αθλητικού χαρακτήρα του.
Άλλοι αναφέρουν το κλασικό μπαλέτο, το οποίο μερικές φορές "δανείζει" κινήσεις -αλλά και αυστηρότητα στην εκτέλεση- στην ενόργανη γυμναστική και την συγχρονισμένη κολύμβηση.

Άλλοι πάλι πιστεύουν ότι οι Ολυμπιακοί Αγώνες δεν πρέπει να έχουν σχέση με τον χορό. Η προέλευση και η παράδοση των Ολυμπιακών Αγώνων δεν δικαιολογεί τέτοιου είδους προσθήκες.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 05-08-08, 14:40
Το avatar του χρήστη Elenita
Elenita Ο χρήστης Elenita δεν είναι συνδεδεμένος
Dancenews Team

Εγγραφη: 31-03-2008
Περιοχή: Ελλάδα
Προεπιλογή Χορός και Ολυμπιακοί Αγώνες

1. Μπορεί να θεωρηθεί ο χορός ως άθλημα;
2. Είναι τελικά άθλημα ή τέχνη; Ή μήπως παραμένει πάντα χόμπι, δηλαδή σωματική έκφραση των συναισθημάτων μας;
3. Θα θέλατε να τον δείτε στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2020;

Το άρθρο έχει συνέχεια με απαντήσεις στα συγκεκριμένα ερωτήματα και θα δημοσιευθεί μία μέρα μετά την έναρξη των Ολυμπιακών Αγώνων του Πεκίνου, δηλαδή το Σάββατο 9 Αυγούστου 2008. Στο άρθρο θα ενσωματωθούν και οι απόψεις που θα συζητηθούν εδώ.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 05-08-08, 17:03
Το avatar του χρήστη Bilikoula
Bilikoula Ο χρήστης Bilikoula δεν είναι συνδεδεμένος
Αργυρό μέλος

Περιοχή: Ηράκλειο
Προεπιλογή Απάντηση: Χορός και Ολυμπιακοί Αγώνες

Κατά τη γνώμη μου,ο χορός τα συνδυάζει όλα.Τι θέλω να πω....Πάρτε παράδειγμα το ποδόσφαιρο....άλλοι το κάνουν σαν χόμπι,άλλοι απλά παίζουν όποτε τύχη και άλλοι το κάνουν ως επάγγελμα!!!!Ετσι και στο χορό...άλλοι το κάνουν σαν χόμπι,άλλοι το θεωρούν τέχνη και γι'αυτό το εξασκούν και άλλοι το κάνουν επάγγελμα!Δεν μπορείς να πεις όχι στο χορό στους Ολυμπιακούς Αγώνες αλλά δεν μπορείς να το αποκλείσεις κιόλας από τη στιγμή που υπάρχουν και διαγωνισμοί (αθλητικός χορός) παγκοσμίος!!!!!

Προσωπικά δεν θα μου άρεσε να 'βλεπα τον χορό ως άθλημα στους Ολυμπιακούς αγώνες!
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 07-08-08, 23:44
Το avatar του χρήστη Salsa Girl
Salsa Girl Ο χρήστης Salsa Girl δεν είναι συνδεδεμένος
Πορωμένο μέλος

Εγγραφη: 04-04-2008
Περιοχή: Greece, U.K.

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Elenita Εμφάνιση μηνυμάτων
1. Μπορεί να θεωρηθεί ο χορός ως άθλημα;
2. Είναι τελικά άθλημα ή τέχνη; Ή μήπως παραμένει πάντα χόμπι, δηλαδή σωματική έκφραση των συναισθημάτων μας;
3. Θα θέλατε να τον δείτε στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2020;
1. Για μένα ο χορός δεν είναι άθλημα, γιατί έχει πολύ συναίσθημα. Το ποδόσφαιρο ή το άλμα εις μήκος είναι καθαρή τεχνική, νιώθεις να θέλεις να ξεπεράσεις το σώμα σου, να κερδίσεις κλπ. Από πότε ο χορός μοιάζει έστω και στο ελάχιστο με όλα αυτά; Δεν ξέρω, μπορεί κάποιος να πει ότι λέω μπούρδες, αλλά έτσι το βλέπω.
2. Το βλέπω ως χόμπι, αλλά μπορεί να φτάσει να γίνει και τέχνη. Έχω δει χορογραφίες που λέω ότι ας "πάγωναν" στο χρόνο γιατί είναι εκπληκτικές εικόνες...
3. Δε μου καίγεται καρφί να πω την αλήθεια, απ' τη στιγμή που θα τον αποδέχονταν ως άθλημα, τι άλλο να πει κανείς;
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 29-08-08, 19:44
Silvie Ο χρήστης Silvie δεν είναι συνδεδεμένος
Νέο μέλος

Εγγραφη: 03-04-2008

Φυσικά και είναι άθλημα!!!!Γι'αυτό φυσικά υπάρχουν και οι διαγωνισμοί χορού!!!!
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 29-08-08, 21:27
Το avatar του χρήστη crazy dancer
crazy dancer Ο χρήστης crazy dancer δεν είναι συνδεδεμένος
Πορωμένο μέλος

Εγγραφη: 17-07-2008
Περιοχή: athens

πιστεύω ότι θα μπορούσε να είναι άθλημα αλλά δεν συμφωνώ ιδιαίτερα με την εισαγωγή του στους ολυμπιακούς...
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 31-08-08, 17:30
Το avatar του χρήστη crossGirl
crossGirl Ο χρήστης crossGirl δεν είναι συνδεδεμένος
Τσακπινογαργαλιάρα

Εγγραφη: 07-04-2008

Θα συμφωνήσω απόλυτα με την Crazy Dancer.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 04-09-08, 12:29
Dancenews Team

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από crazy dancer Εμφάνιση μηνυμάτων
πιστεύω ότι θα μπορούσε να είναι άθλημα αλλά δεν συμφωνώ ιδιαίτερα με την εισαγωγή του στους ολυμπιακούς...
κι εγώ θα συμφωνήσω
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 21-09-08, 13:17
dalamag Ο χρήστης dalamag δεν είναι συνδεδεμένος
Νέο μέλος

Εγγραφη: 06-09-2008

Ελπίζω να μην μπει ποτέ σε ολυμπιακούς αγώνες.
επίσης ελπίζω να σταματήσουν οι διαγωνισμοί.
επίσης ελπίζω να παραμείνει κάτι απλό και διασκεδαστικό για όσους χορεύουν για να εκφραστούν (και πολλές φορές χωρίς να το καταλαβαίνουν να δημιουργούν τέχνη).

κρίμα είναι να μπαίνει η σύγκριση στο χορό.
αυτό μας εκπαιδεύει να συγκρίνουμε ακόμα κι οταν πάμε σε ένα πάρτυ, μια βραδιά. Εξάλλου δεν ειναι το σημαντικο αυτό που βλέπεις, αλλα αυτό που νιώθεις εσύ και ο αλλος που χορεύεις.

Δεν σας έχει τύχει να χορεύεται με κάποιον/α αρχάριο/α και να το απολαύσετε;

Αν όχι, ψάξτε το. μην το αφήσετε έτσι, μπορεί ... να γίνετε χειρότερα.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 21-09-08, 14:24
Dancenews Team

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από dalamag Εμφάνιση μηνυμάτων
κρίμα είναι να μπαίνει η σύγκριση στο χορό.
αυτό μας εκπαιδεύει να συγκρίνουμε ακόμα κι οταν πάμε σε ένα πάρτυ, μια βραδιά. Εξάλλου δεν ειναι το σημαντικο αυτό που βλέπεις, αλλα αυτό που νιώθεις εσύ και ο αλλος που χορεύεις.

Δεν σας έχει τύχει να χορεύεται με κάποιον/α αρχάριο/α και να το απολαύσετε;

Αν όχι, ψάξτε το. μην το αφήσετε έτσι, μπορεί ... να γίνετε χειρότερα.
Αυτό που γράφεις εδώ ήταν η αιτία που ξεκινήσαμε το dancenews.gr!!!
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 24-09-08, 18:05
aria Ο χρήστης aria δεν είναι συνδεδεμένος
Νέο μέλος

Εγγραφη: 24-09-2008
Περιοχή: Heraklion Crete

Εγω παλι πιστευω οτι αν ενταχθει στους ολυμπιακους αγωνες, οπως η ρυθμικη γυμναστικη ή ο χορος στον παγο θα δουμε περισσοτερο κοσμο να ασχολειται σοβαρα με το χορο, οι γονεις πιο ευκολα θα στελνουν τα παιδια τους να μαθουν αφου θα μπορουν να διακριθουν και θα ανεβει στα ματια ολων... ολοι οσοι ασχολουμαστε ξερουμε οτι απαιτει χρονο και προσπαθεια και αυτος ειναι ενας εμμεσος τροπος αναγνωρισης
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 25-09-08, 17:05
Πορωμένο μέλος

ναι αλλά έτσι θα υπάρξουν και όλα τα αρνητικά επακόλουθα των Ολυμπιακών πχ ντόπινγκ και είναι κρίμα να έχουμε και στο χορό τέτοια φαινόμενα και να κυνηγάμε συνέχεια τη διάκριση και τον πρωταθλητισμό...
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 25-09-08, 18:08
Νέο μέλος

το ντοπινγκ ειναι επακολουθο της καταριψης ρεκορ. ο χοροσ δεν παυει να ειναι τεχνη και σιγουρα ανθρωποι που χρησιμοποιουν ουσιες δεν μπορουν να καταφερουν κατι γιατι δεν ειναι θεμα ουτε δυναμης ουτε αντοχης... τεχνικη, μουσικοτητα και δουλεια... γι'αυτα δεν υπαρχει φαρμακο που να τα εντεινει σωστα?
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 25-09-08, 18:28
Το avatar του χρήστη Bilikoula
Bilikoula Ο χρήστης Bilikoula δεν είναι συνδεδεμένος
Αργυρό μέλος

Περιοχή: Ηράκλειο

Εγώ συμφωνώ και με τις δυο για διαφορετικούς λογούς.....Πρώτα από όλα θα μπορούσε να μπει ο χορός στους Ολυμπιακούς αγώνες για τους λόγους που λέει η Άρια αλλά πιο πολύ για να σταματήσουν να πηγαίνουν οι γονείς τα παιδιά τους μόνο στο μπαλέτο...!!!!!!.....Όμως από την άλλη θα υπάρχει περισσότερο ανταγωνισμός και σύγκριση όπως είπε και ο dalamag και θα χάσει ο χορός την ουσία του.Είτε αυτήν την εννοούμε τέχνη είτε απλά διασκέδαση!

Υ.Γ.Μα τι με έχει πιάσει και γράφω μεγάλα μηνύματα???:blush:
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 26-09-08, 17:58
Νέο μέλος

νομιζω ομως οτι παρα το γεγονος οτι σαν ελλαδα βρισκομαστε πολυ πισω σε σχεση με το χορο δεν πρεπει να ειμαστε αφοριστικοι. αλλωστε ολα τα αθληματα εχουν αυτους που ασχολουνται επαγγελματικα και αυτους που το κανουν απο χομπι αλλα το ενα δεν αναιρει το αλλο. και ο ανταγωνισμος ειναι αυτος που εξελισσει το χορο και πρεπει να ειναι θεμιττος σωστα?
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 26-09-08, 18:04
Dancenews Team

Δυστυχώς, θα διαφωνήσω μαζί σου... :sad:
Ο ανταγωνισμός δεν είναι θεμιτός. Ευτυχώς σήμερα έχω την υποστήριξη μιας ειδικού, η οποία έχει στείλει ένα πολύ καλό άρθρο. Μεταξύ των άλλων αναφέρει και μερικά πράγματα για τη σωστή διδασκαλία του χορού.
Μπορείς να το δεις, κάνοντας κλικ εδώ.

Τελοσπάντων, όλες οι γνώμες είναι σεβαστές. Στο κάτω-κάτω, αν ο χορός μπει στους Ολυμπιακούς δε νομίζω να αλλάξουν και πολλά. Ενδεχομένως, οι σχολές χορού να χωριστούν στα δύο. Ο κόσμος όμως συνεχίζει να προτιμά εκείνες τις σχολές που περνά καλά κι όχι εκείνες που ευνοούν τον ανταγωνισμό μέσα από τους διαγωνισμούς χορού.

Όπως και να 'χει... Keep dancing!
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 26-09-08, 23:02
Πορωμένο μέλος

όντως πολύ ωραίο άρθρο!!!!!
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 17-10-08, 22:02
Το avatar του χρήστη Mingle
Mingle Ο χρήστης Mingle δεν είναι συνδεδεμένος
Νέο μέλος

Εγγραφη: 05-04-2008

Ο χορός λογικά θα μπορούσε να μπει στους Ολυμπιακούς αγώνες αφού πλέον έχει αποκτήσει (και) αθλητική μορφή.

Σίγουρα δεν θα μπορούσε να γίνει αντικείμενο διαγωνισμού το ζεϊμπεκικο, το οριενταλ, οι παραδοσιακοί κτλ.

Οι λατινογενείς χοροί όμως θα μπορούσαν.

Στα μάτια μου όμως ο διαγωνιστικός χορός είναι ένα άλλο είδος χορού, με διαφορετικές απαιτήσεις και διαφορετικό σκοπό. Νομίζω ότι φτάνουμε σιγά σιγά στο σημείο όπου καθηγητές/τριες κοινωνικού χορού να μην μπορούν να διδάξουν διαγωνιστικό χορό και το αντίστροφο.

Δεν ξέρω αν αυτό είναι καλό ή κακό, αυτό θα φανεί στην πορεία. Τελικά πάντως πιστεύω ότι μαλλον θετική θα ήταν η προσθήκη του χορού στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Περισσότερη προβολή σημαίνει περισσότερη ενασχόληση του κόσμου με τον χορό.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 22-10-08, 17:39
Τσακπινογαργαλιάρα

Χορός και ανταγωνισμός; Πάμε καλά;
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 03-11-08, 00:07
Το avatar του χρήστη Ballet 4 ever
Ballet 4 ever Ο χρήστης Ballet 4 ever δεν είναι συνδεδεμένος
Νέο μέλος

Εγγραφη: 04-06-2008
Περιοχή: Καλλιθέα

Το μπαλέτο και το σύγχρονο ευτυχώς δεν έχουν ανάγκη από Ολυμπιακούς Αγώνες για να καταξιωθούν.

Χορεύεται εδώ και χρόνια (μην πω αιώνες) στις μεγαλύτερες θεατρικές παραστάσεις, στα πιο μεγάλα "σαλόνια", μπροστά σε μεγάλα ακροατήρια, δίνοντας αίγλη και κύρος.

Εξάλλου το μπαλέτο και οι σύγχρονος χορός έχουν ήδη κάνει την εμφάνισή τους σε τελετές έναρξης Ολυμπιακών Αγώνων, αλλά ποτέ σε τελετή λήξης. Σας λέει τίποτα αυτό;
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 04-11-08, 14:31
Τσακπινογαργαλιάρα

Εμένα κάτι μου λέει, αλλά δεν μπορώ να καταλάβω τι ακριβώς. Θα το σκεφτώ λίγο καλύτερα και θα σου απαντήσω αργότερα. :blush:
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 22-06-09, 23:41
Το avatar του χρήστη ermioni
ermioni Ο χρήστης ermioni δεν είναι συνδεδεμένος
Χρυσό μέλος

Εγγραφη: 11-05-2009
Περιοχή: Athens-Dionisos

Λοιπόν, εγώ θα συμφωνήσω με κάποιες προηγούμενες απόψεις... Ίσως ο χορός θα έπρεπε να μπει στους Ολυμπιακούς αγώνες για να πάψουν πια οι γονείς να τον βλέπουν ως κάτι το ντροπιαστικό και να στείλουν τα παιδιά τους!
Απ' την άλλη δεν ξέρω αν θα μου άρεσε να τον δω ως αγώνισμα στους Ολυμπιακούς Αγώνες... Θα ήταν λίγο παράξενο. Άλλο αγώνες χορού κι άλλο Ολυμπιακοί Αγώνες. Αφήστε που θα το εκμεταλεύονταν ακόμα περισσότερο οι σχολές χορού και θα έβαζαν ακόμη πιο ακριβά δίδακτρα! Αλλά ποιος ξέρει... Πάντως αν γίνει κάτι τέτοιο δε νομίζω να γίνει και πολύ σύντομα.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 23-06-09, 20:04
Το avatar του χρήστη Angel Dancing
Angel Dancing Ο χρήστης Angel Dancing δεν είναι συνδεδεμένος
Dance Addict

Εγγραφη: 01-05-2009
Περιοχή: Στη Γειτονιά μου
Wink Απάντηση: Χορός και Ολυμπιακοί Αγώνες

Λοιπόν, ας ξεκαθαρίσουμε τα πράγματα... Ο χορός έχει αθλητικό χαρακτήρα, αλλά δύσκολα μπορεί να χαρακτηριστεί ως άθλημα. Αυτό γιατί πρώτον: το κλασικό, το σύγχρονο, το χιπ χοπ κλπ, που "μοιάζουν" συχνά με την ενόργανη και τη ρυθμική, δεν συναντώνται τόσο συχνά σε διαγωνισμούς (επίσημους τουλάχιστον), και δεύτερον, οι λάτιν χοροί, που έχουν και διαγωνισμούς, έχουν λιγότερο αθλητικό στυλ. Αυτό δε σημαίνει ότι είναι λιγότερο δύσκολα, ή ότι οι παραπάνω περιπτώσεις είναι απόλυτες, αλλά ότι δύσκολα θα αντιμετωπιζόταν ο χορός γενικά σαν άθλημα. Τώρα, δε νομίζω επίσης ότι θα γινόταν ποτέ δεκτός σαν άθλημα στους Ολυμπιακούς Αγώνες, αφού από πολλούς θεωρείται μόνο τέχνη, μόνο έκφραση, μόνο χόμπι, μόνο εκτόνωση... Στην πραγματικότητα, ο χορός είναι όλα αυτά, και πολλά παραπάνω! Ε, και στους Ο.Α. να μην μπει, δεν χάθηκε κι ο κόσμος! Υπάρχουν άλλα μέρη και διοργανώσεις που δέχονται τον χορό ευχαρίστως!!!
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 23-06-09, 20:44
Το avatar του χρήστη Roxanne
Roxanne Ο χρήστης Roxanne δεν είναι συνδεδεμένος
Dancing Queen

Εγγραφη: 31-05-2009

Προσωπικά δεν πιστεύω οτι ο χορός μπορεί να θεωρηθεί άθλημα. Τουλάχιστον όχι με την μορφή που τον έχω γνωρίσει εγώ. Το μπαλέτο, το συγχρονο, η jazz, τo hip-hop και όλα τα είδη street dance το latin το musical και όλα αυτά που υπάγονται στον χορό είναι τέχνη,έκφραση δημιουργία,εκτόνωση και παρα πολλά άλλα που δνε μπορούν να χωρέσουν στην οθόνη του υπολογιστή μου!!!

Δεν θα ήθελα να δω τον χορό σαν άθλημα στους ολυμπιακούς αγώνες.Και αν γίνει ποτέ κάτι τέτοιο θα ειμαι κατά αυτής της άποψης. Δεν μπορείς να εξισώσεις τον χορο με την αρση βαρων και ολα τα υπολοιπα ολυμπιακα αθληματα...
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 03-07-09, 20:19
Το avatar του χρήστη Unleaded
Unleaded Ο χρήστης Unleaded δεν είναι συνδεδεμένος
Πορωμένο μέλος

Εγγραφη: 05-04-2008

Θα λυπηθώ πολύ να δω το χορό ως ολυμπιακό άθλημα, γιατί πιστεύω ότι θα γίνει ακόμα πιο ανταγωνιστικός απ' ότι είναι.
Και στο κάτω-κάτω, τέχνη τη θεωρώ, είναι σαν να λες ότι θα κάνεις την αγγειοπλαστική άθλημα κι όποιος κάνει το καλύτερο βάζο πιο γρήγορα κερδίζει. Κουλό μου ακούγεται...
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 03-07-09, 21:39
Το avatar του χρήστη ermioni
ermioni Ο χρήστης ermioni δεν είναι συνδεδεμένος
Χρυσό μέλος

Εγγραφη: 11-05-2009
Περιοχή: Athens-Dionisos

Νομίζω πως καλύτερα δε θα μπορούσες να το θέσεις!!!
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 04-07-09, 11:47
Το avatar του χρήστη Roxanne
Roxanne Ο χρήστης Roxanne δεν είναι συνδεδεμένος
Dancing Queen

Εγγραφη: 31-05-2009

Συμφωνώ απόλυτα Unleaded
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 05-07-09, 13:31
Dance Addict

Πολύ ωραία το θέσατε όλες... Να προσθέσω μόνο κάτι που μου ήρθε: δεν είναι δυνατόν να υπάρξει θεαματική διοργάνωση χωρίς χορό... Αν το καλοσκεφτούμε λοιπόν, και ο χορός δεν λείπει από τους Ολυμπιακούς Αγώνες - μην ξεχνάμε τις τελετές έναρξης και λήξης! Ακόμα και αν δεν είναι άθλημα, δίνει πάντα το δυνατό παρών!!! Σωστά;;;
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 13-07-09, 17:54
Το avatar του χρήστη Barbara
Barbara Ο χρήστης Barbara δεν είναι συνδεδεμένος
Νέο μέλος

Εγγραφη: 13-07-2009
Περιοχή: Στα δάση στα αγρια βουνα στις ρεματιές στους καμπους...

θΑ υμβωνήσω στο ότι είναι εκφραση και τροπος εκφρασης , θα μπρούσε να είναι αθλημα λόγω των τεχνικων και μπλαμπλαμλα στοιχείων ...αλλά θα ''έχανε'' γιατί τότε θα γίνονταν μόνο κι μονο για την θεση που θα λαβεις και όχι γιατι το γουστάρεις.!
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 15-07-09, 18:00
Dance Addict

ΣΩΣΤΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ...!
Απάντηση με παράθεση
Απάντηση στο θέμα

Bookmarks

Tags
αθλητικός χορός, dance, dancesport, ολυμπιακοί αγώνες, χορός

Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης

Δικαιώματα - Επιλογές